Taittuva veneistuin

Taittuva veneistuin sopii kalastajalle

Taittuva veneistuin on kalastajalle erittäin käytännöllinen ja näppärä veneen lisävaruste. Istuimen voi asentaa joko muoviseen jalkaan tai käyttää sinällään. Joissakin malleissa on lisäksi kääntölevy, jolla tuolin saa pyörimään. Tietyissä tilanteissa se on erinomainen ratkaisu. Istuimessa on myös mietitty ergonomisuutta, joten siinä on mukava istua pidemmänkin venereissun ajan. Taitto-ominaisuudesta on paljon hyötyä, koska sen saa kalastuksen ajaksi taitettua, jolloin tilaa säästyy. Vastaavasti tarjolla on myöskin kahden istuttava veneistuin. Se on yhtä helppo kiinnittää veneeseen kuin tavallinen venetuoli. Pintamateriaalit ovat venekäyttöä kestäviä ja samalla hyvin helppohoitoisia. Ne pystyy pitämään hyvin puhtaana ja niiden pehmusteet pysyvät hyvin kuosissaan, vaikka välillä tuleekin roiskeita tai reilusti auringonpaistetta.

Jos veneessä on istuin hyvin keskeinen, niin veneilijä itse tarvitsee jonkin hyvän kassin, jossa varusteet reissussa pysyvät kuivana. Tähän tarkoitukseen sopiikin erinomaisesti kuivakassi. Nimensä mukaisesti siellä säilyvät kaikki tarpeelliset varusteet kuivana kuten vaihtovaatteet ja kaikki mahdollinen elektroniikka. Kassi on 100% vedenpitävä.

Kalastajan varusteet veneeseen

Kuten jo todettiin, on taittuva veneistuin todella kätevä kalastuksessa, mutta veneessä tarvitaan muitakin välineitä. Laadukas ja käytännöllinen meriveden kestävä vapateline kaidekiinnityksellä tarkoittaa sinulle ja ystävillesi mukavia kalastushetkiä. Keulamoottori veneeseen on erittäin käytännöllinen. Sinulla on mahdollisuus liikkua vesillä täysin äänettömästi ja samalla saavuttaa aremmatkin saaliit.

Sähkökeulamoottori tekee kalastuksestasi entistä nautittavampaa sekä toisaalta jopa tehokkaampaa. Siirryt täydellisen äänettömästi pieniä matkoja. Lisäksi joissakin keulamoottoreissa on kaukosäädin, joten voit ohjata sitä mukavasti joskus jopa omalla älypuhelimellasi. Spot-lockin eli taivasankkurin avulla pysyt juuri siinä paikassa, missä tarkalleen haluatkin. Kuten huomaat, niin näiden lisävarusteiden ansiosta siirryt kalastuksessa ihan uudelle ja nautinnolliselle tasolle.

Tutustu varusteisiimme ja osta omasi

Millaisia tarpeita sinulla on veneilyn suhteen? Onko mielenkiintosi kohteena kahden istuttava veneistuin vai veneilyvarusteet kalastajalle? Tutustu tarkemmin tarjontaamme ja jälleenmyyjiemme kautta tuotteisiin kaikessa rauhassa. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti ja niistä on sinulle iloa pidemmäksi aikaa. Tarjolla onkin veneen sekä moottorin suojapeitot. Niiden avulla välineet pysyvät kuivana sekä miellyttävinä. Jos kalastat usein, on keulamoottori hyvä harkinnan kohde. Se tuo sinulle huomattavia etuja sen suhteen, että pystyt liikkumaan saalista kohden täysin äänettömästi ja pysymään paikallaan.

Lisäksi voi tutustua varustekasseihin, jotka ovat täysin vedenpitäviä. Veneen istuimia löytyy erilaisilla kuoseilla sekä eri hintaluokissa. Voit valita itsellesi ja veneellesi kaikkein sopivimman. Kääntyvä selkänoja tuo tilaa veneeseen, joten se on todella käytännöllinen. Joissakin malleissa löytyy vielä istuimeen kääntyvät ominaisuudet. Kalastaminen on mukavaa hyvillä sekä asianmukaisilla varusteilla. Tämä pätee sekä veneeseen että kalastajaan. Tutustu myös tarkemmin tarjontamme erilaisiin veneilyliiveihin ja se takaa sinulle turvallisuutta harrastukseesi.